First Card

Mer än 150 företag använder redan Bezala <> Nordea First Card-integrationen, och varje månad skickas tusentals First Card-transaktionskvitton till Bezala för bokföringsändamål.

Nordea First Cards konkurrenskraftiga priser, lämpliga kreditgränser och flexibla betalningsalternativ har gjort det till ett av de mest populära kreditkortsföretagen i de nordiska länderna. Bezala har direkt integration med First Card, vilket gör det möjligt att importera kreditkortstransaktioner till Bezala på daglig basis. Integrationen fungerar för företag i Finland, Sverige, Norge och Danmark.

Vill du automatisera påminnelser om kvitton som fattas?

Bezalas First Card-integration är perfekt för att påminna anställda om kvitton som saknas i bokföringen. När en anställd använder First Card kan de lägga till ett kvitto i Bezala direkt. Bezala kopplar det tillagda kvittot till kreditkortstransaktionen och kan se vilka kvitton som fortfarande fattas.

Bezala skickar varje vecka en automatisk e-postpåminnelse till anställda om kvitton som saknas. Kvittot kan enkelt läggas till via e-postmeddelandet som skickas av Bezala.

Använd First Card med Bezala för att hantera alla kortköp och reseräkningar:

När du ansluter Nordea First Card till Bezala kan dina anställda:

    • Använda Eurocard för att göra inköp för ditt företags räkning
    • Använda Bezala för att ansöka om milersättning och traktamente
    • Redovisa kvitton och fördela dem enkelt till rätt projekt och rätta kostnadsställen
    • Begära ersättning för utgifter som de betalat med egna pengar
    • Skapa en godkännanderutin för sina inköp

First Card Resekonto

Nu kan du även importera resekontotransaktioner till Bezala. Ett kvitto genereras automatiskt för inköp som görs med ditt First Card Resekonto i Bezala. Transaktioner kan också bläddras per användare från sidan Kreditkortsfakturor.

Du kan begära att First Cards resekontotransaktioner ska flyttas till företagets Bezala genom att skicka ett e-postmeddelande till support@bezala.com.

Prissättning

Bezalas kreditkortsfunktioner är en tilläggstjänst för vilken en avgift på 3 € per kort debiteras.

Nordea debiterar en årlig avgift på 100 € per företag för att använda integrationen.

Senaste artiklar