Skicka kvitton enkelt

Bezala gör det enkelt att skicka kvitton. Man kan spara och hantera kvitton enkelt i både mobilen och webbläsaren.

Skicka kvitton enkelt


Bezala har avsevärt påskyndat våra finansiella processer och förbättrat tidseffektiviteten för alla våra anställda.

Mikko Kivi, CFO, Finlands idrottsförbund


Det snabbaste sättet att hantera kvitton

Bezala gör det enkelt att skicka kvitton till bokföringen. Vår kvittoskanner (OCR) läser automatiskt av informationen från kvittona, så att du slipper skriva i onödan. Medarbetarspecifika fakturaposter importeras till verifikationen från HR-systemet och den intelligenta kvittoblanketten föreslår automatiskt ett bokföringskonto. Allt du behöver göra är att skicka in en kvittobild och skriva en förklaring på kvittot - vi sköter resten.

Bezala gör det också enkelt att kontrollera dina kvitton, och du kan göra det både i mobilappen och i din webbläsare.

E-postkvitton

Vidarefakturering av kostnader

Inga fler saknade kvitton

Med Bezala kan du koppla dina företagskort till din bokföring. Vi har automatiserat kvittoredovisningen, så att både den anställde och bokföraren alltid har aktuell information om vilka kvitton som fortfarande saknas i bokföringen. Vi skickar även påminnelser om saknade kvitton. Tack vare Bezala kan kvitton hittas i bokföringen redan innan kreditkortsfakturan kommer.

Läs om att integrera företagskort i bokföringen

Färdigt bokföringsmaterial genom integrationer

Mer än åtta års målmedvetet samarbete med olika aktörer har gjort att Bezala i stor utsträckning kan integreras med olika bokföringsprogram. Du kan importera din befintliga kontoplan och dina befintliga bokföringsobjekt till Bezala, så att nödvändig information kan läggas till på kvittona så snart kvittona läggs till. Det är också enkelt att distribuera kvitton till flera kostnadsställen eller redovisningskonton.

Automatiserad dataöverföring för in det färdiga bokföringsmaterialet direkt i bokföringsprogrammet, vilket även automatiserar betalnings- och faktureringsstegen i processen.

Bekanta dig med integrationerna

Titta på videon eller begär en demonstration

Be om en presentation


Senaste artiklar