Ansök om milersättning enkelt i mobilen

Använder du ofta egen bil för arbetsresor? Bezala räknar automatiskt ut summan för milersättningen åt dig - bara några få klick och din ansökan är genererad.

Du kan dela din ersättningsansökan i etapper, märka ut rutten och välja det fordon med vilket du gör din resa. 

Att ansöka om milersättning på Bezala är enkelt och kan göras på mindre än en minut, så du kan enkelt ansöka om det genast efter din arbetsresa.

kilometerersättning i mobilen

Behöver ert företag en anpassad räknare för milersättningar?

Avviker de milersättningar som ert företag betalar ut från skattemyndigheternas årliga ersättningar? Ingen fara! Kontakta Bezalas support – vi gör vårt bästa för att kunna uppfylla just era behov.

Bezala subventionerar reseersättningar enligt flera kollektivavtal.

Dra nytta av Bezala för utsläppsberäkningar

I Bezala kan du välja bilens framdrivningssystem när du ansöker om milersättning. På så sätt kan de som ansvarar för utsläppsberäkningar på företaget senare titta direkt i Bezala för att se hur många mil som har körts med varje typ av fordon, och beräkna de resulterande utsläppen enligt de mätvärden som de har definierat.

Enkelhet framför allt

Vi vet att ansökan om milersättning inte är en av många människors favoritsysslor. Därför är vår högsta prioritet att göra det så enkelt som möjligt att ansöka om milersättning. För vissa innebär enkelhet att ansöka på en dator, medan andra föredrar att göra det i en mobilapp. Med Bezala kan du göra både och. Så kontakta oss och ansök i framtiden om din milersättning enkelt på det sätt som fungerar bäst för dig.

Senaste artiklar